filmposter 2020.jpg

Stroming en DIG050

Veel activiteiten in de Stroming worden georganiseerd door DIG050. Voor afmeldingen en vragen over activiteiten: 050 2043510

Welkom bij de Stroming

MFC De Stroming is elke werkdag geopend.


Heeft u een idee voor een nieuwe activiteit? Laat het ons gerust weten

UurtjeWandelenPoster.jpg
Bob Ross 31 mrt 2020.jpg
Tekenen en Schilderen.jpg
Zondagmiddag-inloop (1).jpg
Sing-in3.jpg

RommelBingo en Zwerfvuil-selfies tijdens NLDoet in Rivierenbuurt

MFC de Stroming, DIG050, de buurtvereniging Rivierenbuurt en het Parcival College trekken gezamenlijk ten strijde tegen het zwerfvuil in de Rivierenbuurt. Dat gebeurt tijdens de jaarlijkse NLdoet dag op vrijdag 13 maart. ,,We gaan met heel veel mensen het zwerfvuil opruimen in de buurt,’’ vertelt Ina Jans van de Stroming. ,,Nederland een beetje schoner en we beginnen bij ons zelf. We hopen op veel deelname uit de buurt.

 

Belangstellenden kunnen zich vanaf 1 februari melden via onze site (www.Stroming050.nl). Super leuk. Naast de zwerfvuilactie worden er ook 2 wedstrijden georganiseerd. We gaan RommelBingo doen en we doen aan Zwerfvuilselfies. De Bingokaarten worden uitgedeeld bij het begin van de actie en mogen ook in het weekend nog worden gebruikt. Als de formulieren worden ingeleverd kijken we wie het meeste afval heeft ingezameld en afgekruist. De Zwerfvuilselfie kan nu al gemaakt worden en ingestuurd via: selfie@dig050.nl De deelnemers van de actie worden na hun ‘strooptocht’ getrakteerd. ,,Na afloop hebben we snert,’’ licht Jans toe.

De actie begint om 13.00u bij de Stroming.

Wat is er allemaal te doen in de Stroming?